Nyt fra Maj

Familie Søndag på Früd

Søndag er dagen, hvor famile og venner samles omkring bordet og nyder et godt måltid. Den tradition vil vi gerne støtte op om og lægge hus til. Derfor sætter vi “gryden på bordet” hver søndag og serverer hyggelige retter fra mormorkøkkenet til hele familien. Og Jürgens mormor kunne finde på at lave retter fra både det Østriske, franske og italienske køkken. Indholdet af buffetten skifter fra uge til uge og serveres fra kl. 12.00-14.00. Spørg din tjener, hvad vi byder på næste søndag, eller følg med på vores facebook side. Prisen for vores søndagsbuffet er sat til familievenlige 200,- (børn under 12 betaler 100,-) 

Drikkevarer vælger i fra drikkevarekortet, eller ønsker I at feste lidt tilbyde vi vores drikkevarebuffet med bobler, hvid/rødvin/specialøl samt sodavand til 249,-/person.

Vores Koncept

Pris/person: 495 ,- all inclusive

Spis med og få…

  • Aftens aperitif ved velkomst

(LEVERET VED BORDET OG FORKLARET MED ET SMIL)

  • 4 lækre appetitvækkere  

(LEVERET VED BORDET OG FORKLARET MED ET SMIL)

  • 3-retters gourmetmenu med sæsonvarer fra torvet

(LEVERET VED BORDET OG FORKLARET MED ET SMIL)

  • 7 forskellige internationale vine ad libitum fra buffet

(AFHENTER)

  • Ønsker du øl kan du skifte til øl-menu fra spændende bryggerier, det giver du besked om fra start. Ellers er det muligt at tilkøbe en lækker øl undervejs.

(LEVERET VED BORDET OG FORKLARET MED ET SMIL)

  • ISVAND, ÅRSTIDENS FRISKPRESSET JUICE, AD LIBITUM FRA BUFFET

(AFHENTER)

  • Grove friskbagte landbrød med hjemmelavede dips

(LEVERET VED BORDET OG FORKLARET MED ET SMIL)

  • Kaffe og te ad libitum

(AFHENTER)

Tjenerne præsenterer løbende menuen. Dørene åbnes præcis kl. 18.30, og det hele slutter præcis kl. 21.30. 

Til grupper over 15 personer giver vi den ekstra gas og tilbyder Jer nu at tilkøbe 1 ekstra time med fri øl, vin & vand 

fra buffet á den nette pris på 105,-/person

Desuden er der mulighed for eget lokale ved mere end 12 personer.

NYHED:

Nu kan du købe gavekort til NO16 lige HER

Ny restaurant (”spiseklub”) åbner på havnefronten.

Efter 3 måneders intensiv ombygning er tilendebragt, er det nu tid til at åbne op for FRÜDs nye restaurant på den velkendte adresse, Europaplads 16.
Lokalerne på stedet har undergået en total forvandling. Det er derfor stort set kun gulvet, der er genbrugt, lyder det fra, restauratør, Jürgen Frühwirth.

Restauranten bærer det passende navn NO16 med henvisning til stedets adresse, samt den naturlige udløber af den tidligere fusion af 2 restauranter i 2015.

(Red. Sechzehn & SANS).

Noget nyt, noget brugt…
Idéen med NO16 er på en gang nytænkende, men som med navnet er der taget meget nøje hensyn til den restaurant, der igennem de sidste mange år, har fyldt lokalerne. ”Vi har ikke haft på dagsordenen at genopfinde den dybe tallerken, men har tværtimod brugt meget tid og mange kræfter på at trække essensen ud af vores restaurant erfaringer og nedkoge dem til et nytænkende koncept”, fortæller Jürgen Frühwirth.

Så hvad går det ud på?
Konceptet er i hovedtræk en ”best of” tidens trend på den danske (og ikke mindste aarhusianske) restaurantscene. Du kan derfor både opleve det moderne sociale delemadskoncept, det genopfundne bøfhus, samt de klassiske gastronomiske dyder, hvor både Frankrig, Tyskland og det nordiske køkken vil være repræsenteret. Alt sammen krydret med FRÜDs ambitiøse og nyfortolkede noter.

Køb en billet til Spiseklubben
Nyt er også måden, du får adgang til denne ”spiseklub”. Hver dag (tirsdag – lørdag) sættes en række billetter til salg, hvor først til mølle princippet gælder. Antallet kan være varierende alt efter, hvad der ellers foregår i huset. Der lukkes løbende op for bookinger 30 dage frem i tiden. Fremgangsmåden er enkel. Du booker bord, køber billet, og så er du klar til at møde op på den givne dato.

Man kan ikke se det, hvis man ikke lige ved det
Udefra virker den karakteristiske 5 etagers kontorbygning, udført i stål og glas, meget moderne. Den er, efterhånden, blevet en velkendt del af havnefronten i Aarhus. I dag må den dog dele opmærksomheden med den “nye” genbo DOKK1. Der er helt med vilje ikke gjort meget ud af ”neonskilte og lyskæder”, da den store overraskelse skal findes når du træder ind ad døren.

Du mødes af et pænt stort lokale med over 3 meter til loftet, udført i rå beton og varmt træ. Det står i stærk kontrast til det højglanspolerede sorte marmorgulv. Tanken bag indretningen var igen et ønske om at forvandle noget velkendt og fungerende til en ny og anderledes indretning, som på en og samme tid både er meget råt, fint og frem for alt hyggelig og behagelig for vores gæster, fortæller Jürgen Frühwirth.

Europaplads 16

8000 Århus C​

Ring til os på

21 60 02 64

Bestil bord

her​